Servis

Posebnu pažnju i trud posvećujemo reklamacijama te svim upitima tehničke naravi. Reklamacije nastojimo riješiti kvalitetno i u najkraćem mogućem roku kako bi se kupcu što prije omogućilo ponovno korištenje kupljenog proizvoda. Jamstvo je usluga koja je uračunata u cijenu svake kupovine. Jamstvene zahtjeve rješavamo znatno brže od zakonski propisanog roka,u 90% slučajeva unutar 2h.

Upiti vezani uz artikle iz našeg asortimana prosljeđuju se u servis, gdje stručno osoblje uvijek ima spreman odgovor i savjet. Nastojimo E-Commerce uvesti u sve aspekte našeg poslovanja i potičemo informatičku pismenost pa naš servis možete kontaktirati i e-mailom.Upite vezane uz specifične probleme korisnika nastojimo riješiti što je brže moguće imajući na umu da svaki korisnik želi kvalitetno i dugoročno rješenje.

U svako su naše brand računalo ugrađene originalne,kvalitetne i provjerene komponente. Svako računalo testiramo prije isporuke kako bi se otklonile bilo kakve moguće nekompatibilnosti ili problemi prije nego što ono stigne kupcu. U testiranje ubrajamo i instalaciju operacijskog sustava te pokretanje testova koji provjeravaju ispravnost ugrađenih komponenti.

Konfiguracije iz naše ponude odmah su spremne za isporuku ako nije naznačeno drugačije.