21.05.2015. bitna obavjest vezana uz Windows 7/8 MAR licenciranje

Poštovani,

u najboljem obostranom interesu, molimo Vas da obratite pažnju na uočene nepravilnosti u sustavu nuđenja i licenciranja MAR Microsoft Windows 7 Home Premium i Professional, kao i Microsoft Windows 8.1 i 8.1 Professional OPERATIVNIH SUSTAVA na tržištu RH.
Zbog uočenih nepravilnosti u ponudi istih, a kao Microsoft Registered Refurbisher,  želimo vam skrenuti pažnju na pravilno licenciranje navedenih Microsoft proizvoda u Microsoft Authorized Refurbisher (MAR) programu.
Za više informacija molimo pogledajte priloženi link na službenoj Microsoft stranici:
https://www.msregrefurb.com/RRPSite/Information/LicensingGuide/LicensingGuide_en.pdf

Ukratko:

od strane dobavljača u RH, Vama ponuđena postojeća Windows CoA naljepnica naljepljena na kućištu računala NE predstavlja vjerodostojnu i punovažeću LICENCU microsoft Windows 7 Home Premium/i Professional i Microsoft Windows 8.1/ 8.1 Professional operativnog sustava !!!

Za PUNOVAŽNOST LICENCE prema Microsoftovim pravilima potrebna je Windows MAR CoA naljepnica (CoA naljepnica smeđe boje), konstatirana između ostalog i na R1 računu dobavljača Microsoft Registered ili Authorized Refurbishera, kao i na REFURBISHED računalu predinstalirana RECOVERY PARTICIJA
ili isporučeni INSTALACIJSKI CD/DVD MEDIJ, koji dokazuju preduvjete za PUNOVAŽNO licenciranje rabljenog (REFURBISHED) računala.

 

Radno vrijeme: 08.00h – 16.00h pon-pet